Конференции и семинары

Conferinta Utilizatorilor Retelei Nationale

2007-05-11
imagine

Conferinta Utilizatorilor Retelei Nationale
Stiintifico-educative RENAM,
14 - 15 mai 2007
 

Stiinta si Învatamântul în Societatea Informationala a Moldovei

Scopul si structura conferintei

Scopul conferintei Utilizatorilor Retelei Nationale Stiintifico-educative RENAM este de a aborda si discuta problemele actuale si perspectivele dezvoltarii infrastructurii si serviciilor informationale dedicate comunitatilor e-stiintei si e-educatiei ale Republicii Moldova, aspectele colaborarii internationale în aceste domenii.

Activitatea conferintei este programata pentru doua zile:

· 14 mai – Sedinta plenara, prezentarea si inaugurarea Initiativei Nationale MD-Grid, prezentarea si discutia rapoartelor tematice, masa rotunda.

· 15 mai – Atelierul de Management al Identitatii, organizat de catre TERENA – Asociatia Trans-Europeana al Retelelor Stiintifico-educative pentru administratorii segmentelor retelei RENAM. Atelierul de Management al Identitatii este organizat de TERENA (www.terena.org) in cardul conferintei 1 st RENAM User Conference 2007 si ca parte de suport al activitatii pentru dezvoltarea retelei GN2.
Atelierul este prezentat de Victoriano Giralt , Manager de Sisteme, Facultatea Centrala de Computing. Universitatea din Malaga, Spania.

Locul desfasurarii:
Academia de Studii Economice din Moldova Chisinau, Banulescu-Bodoni str., 59, Bl. B, Sala 104