Un cercetator roman a gasit formula pentru a depasi viteza luminii

2007-05-23

Vasile Droj a descoperit in urma cu un sfert de secol formula matematica prin care viteza luminii poate fi depasita. Cercetatorul roman nu contesta experimentul americano-italian din anul 2000, care anunta depasirea vitezei luminii de 300 de ori. Droj este autorul formulei care permite cresterea acestei viteze de miliarde de ori. Rezultatele calculelor sale de o viata au fost depuse la 52 de institute de cercetare din toata lumea, au fost publicate in reviste de specialitate, au fost tema a nenumarate congrese si conferinte din toata lumea. Domeniul de cercetare al lui Vasile Droj este cunoasterea, iar sistemul sau filosofic este o incercare de a depasi frontiera acesteia, o propunere pentru mileniul III. Vasile Droj va publica in curand „Adevaratul Cod al lui Da Vinci“, in care, prin masuratori matematice si interpretari lingvistice, va arata lumii ce a ascuns ultimul maestru al Renasterii.

Romĺnul este Vasile Droj, traieste si lucreaza la Roma , din 1988, cĺnd a fugit din tara. El a acordat ziarului nostru, in exclusivitate, un interviu despre viata si cariera sa. In ultimii 20 de ani, Vasile Droj s-a intors in tara, a pus bazele unei edituri si ale unei fundatii, dar nu a gasit aici locul propice pentru cercetarile lui. Ultima data Vasile Droj a fost in Romĺnia la Congresul international de istorie a religiilor „Mircea Eliade“. In Italia are o editura si in curĺnd va publica cartea „Adevaratul Cod al lui Da Vinci“. Prin metoda artematica, Droj a facut masuratori prin care demonstreaza ca Da Vinci a fost ultimul mare Spirit al Umanitatii si ca opera lui custodeste secrete care pot schimba sensul, asa cum il stim noi, al vietii pe Pamĺnt.

Agentia de presa Associated Press Com difuzeaza stirea, care nu este preluata de agentiile romanesti, in care relateaza ca un cercetator roman, sustine ca in universuri diferite, lumina „alearga“ mai mult decat in Universul nostru. Potrivit cercetatorului roman Vasile Droj, viteza luminii din universul nostru este o „viteza de melc“, si este incompatibila cu natura fizica a Universului insusi. Pentru a-i justifica valoarea (299.792.458 m/s) trebuie imaginata o structura cosmologica mai complexa, care prevede 24 de universuri, fiecare caracterizat de o valoare crescanda a vitezei luminii. Cercetatorul roman considera ca fiecarei valori a vitezei luminii ii corespunde un univers in raport „armonios“ cu toate celelalte, asa cum anticii concepeau „sferele celeste“ si „muzica“ lor. La aceste concluzii, Vasile Droj a ajuns analizand structura numerica a valorii 299.792.458, care arata cum o asemenea valoare este doar prima „treapta“ dintr-o scara exponentiala. Potrivit cercetatorului, viteza luminii la a 24-a putere da o valoare de 277777, corespondenta raportului 25/9. Plecand de aici, el obtine adevarata viteza a luminii, care este 299.792.476.091, o valoare extrem de precisa. Valoarea noii viteze in raport cu cea cunoscuta este de 18 metri: practic lungimea unui autobuz fata de sapte diametre terestre sau fata de distanta de Pamant-Luna. Este foarte dificil sa scriem valoarea „adevaratei“ viteze a luminii, potrivit lui Droj: este un numar cu 163 de cifre, atat de urias, incat blocheaza orice imaginatie. Aceasta „regina“ a tuturor constantelor fizice universale mentine tot edificiul Universului, iar cea mai mica deviere ar distruge intreaga Creatie. Vasile Droj sustine ca a obtinut, pe baza numarului gasit, valoarea justa a tuturor constantelor fizice universale, individualizĺnd un „sistem de cuantificare universala“. Droj a prezentat rezultatele sale la 52 de institute internationale de cercetare.

Nascut nu departe de castelul lui Dracula

Vasile Droj s-a nascut sub semnul Varsatorului, in Transilvania, nu departe de castelul lui Dracula. Dar de acolo a luat, cum singur scrie pe paginile site-ului fundatiei sale de la Roma, „miturile antice ale Cunoasterii Primordiale si ale tineretii fara batranete si vietii fara de moarte“. La patru ani a descoperit Steaua Polara, la cinci spargea beciurile vecinilor ca sa fure cartile studentilor si sa umple cu ele camera sa. La 11-12 ani citea Platon si „Fenomenologia spiritului“ lui Hegel, iar la gimnaziu se ocupa singur de activitatea culturala pentru 30 de clase de elevi. La 19 ani a descifrat secretele necunoscute ale Bibliei. A aprofundat aproape toate stiintele moderne, dar si pe cele antice, toate filosofiile, religiile, stiintele oculte, din Tibet, India, China si Egipt, s-a apropiat de protoistorie pina la originile hiperboreice si atlantidice.

Prin cartile sale, prin activitatea dusa o viata intreaga, Vasile Droj face, de fapt, o propunere pentru mileniul III , care sa ne dea acces la o noua cunoastere universala. A creat acest sistem filosofic in 1982 si l-a prezentat la un congres in Rusia. Vremurile de atunci, din tara, erau propice cunoasterii, exista, afirma Vasile Droj, un interes colosal pentru cunoasterea de frontiera, inteleasa ca limita a spiritului, nu geografica. Activa cu succes grupul Sahlean, din care facea parte si Macovski. Atunci, Droj a gasit formula prin care viteza luminii poate fi depasita. A gasit-o in interiorul valorii numerice.

Americanii si italienii experimenteaza formula

Pe 31 mai 2000, in toate ziarele si telejurnalele a aparut o stire uluitoare: viteza luminii a fost depasita. O echipa de cercetatori italieni si americani a realizat experimental depasirea vitezei luminii de 5 si respectiv 300 de ori. Implicatiile sunt incomensurabile pentru umanitate, sunt capabile sa mute centrele elementele cardinale nu numai ale stiintei si tehnologiei, dar si pe cele ale filosofiei si religiei. Asa cum a cazut Zidul Berlinului, a cazut bariera relativista a edificiului einsteinian. Daca una dintre constantele universale cele mai importante este pasibila de variatii, si celelalte sunt, situatie in care totul se schimba.

Un tanar de 28 de ani a descoperit toate acestea in urma cu 22 de ani, si a conceput un sistem cosmologic nou, care, din intamplare, este chiar cel care a stat dintotdeauna la baza structurii functionarii universului.

A denumit toate acestea „Sistemul de cuantificare universala“, sau a universului, in care constanta „lumina“ este una din multele constante. Printre altele, a descoperit ca viteza luminii putea fi depasita, matematic, nu numai de 300 de ori, ci de mii, milioane, miliarde de ori.

Autoexilul lui Vasile Droj

In 1988, Vasile Droj s-a folosit de participarea la un Congres din Republica Federativa Iugoslavia ca sa paraseasca Romania. El a ales Italia. Tara lui Leonardo Da Vinci. Cand a ajuns in Italia, Vasile Droj avea in spate 25 de ani de studiu. El a revelat secretul suprem al lui Da Vinci, inchis ermetic in operele sale, in special in pictura.

Printr-un sistem matematico-geometrico-lingvistic, Maestrul Renasterii a codificat informatii de extrema importanta pentru omenire. Adevaratul Cod Da Vinci va fi publicat in curand de Vasile Droj, iar autorul spune despre el ca este infinit superior fanteziei literare si cinematografice exprimate in cartea si filmul omonime, care au bulversat omenirea.

Codul lui Da Vinci, dupa 20 de ani

Vasile Droj a descoperit in urma cu 20 de ani elementele acestui cod, dar evenimentele provocate de cartea lui Dan Brown l-au determinat sa termine in graba propria cercetare, iar Codul a iesit la iveala in toata splendoarea sa in 2006.

El functioneaza ca un ceas elvetian si cu coerenta unui tabel de logaritmi, afirma autorul cercetarilor. Profitand de momentul bun creat de film si de interesul general pentru opera lui Leonardo, Droj a decis sa scoata la lumina adevaratul cod al lui Da Vinci. In editia de maine a ziarului nostru veti putea citi un interviu, in exclusivitate, cu Vasile Droj. De asemenea, va vom pune la dispozitie explicatii pe care autorul le da in legatura cu metodele de calcul si masuratorile facute celebrei opere „Mona Lisa“. De altfel, Vasile Droj lanseaza un sub-cod Mona Lisa“.

Presa italiana publica scrisoarea deschisa a romanului

Faptul ca formula de depasire a vitezei luminii a fost descoperita in urma cu 22 de ani, in 1978 de tanarul Vasile Droj nu inlatura nimic din meritul cercetatorilor americani si italieni, dimpotriva, arata cat este de imensa noua lume in care au intrat. Meritul lui Droj este ca a descoperit primul formula. Este impresionanta tenacitatea si credinta cu care el, timp de doua decenii, a prezentat-o in zeci si zeci de conferinte si congrese, academii, centre de cercetare, in carti, articole emisiuni televizate, etc. Sunt facute publice, de asemenea, probele despre CINE, CĹND si UNDE a fost prezentata formula depasirii vitezei luminii si sistemul de cuantificare universala continut in formula. In Romania ceausista au fost depuse 34 de titluri si protocoale la asociatii, comitete si institute. Iata cateva din lista celor 34.


Asociatia oamenilor de Stiinta din R.S.R. – Titlu: „Depasirea vitezei luminii – Principiul instantaneitatii“ – nr de protocol 276 din septembrie 1985 (4 pagini)
Asociatia Oamenilor de Stiinta Titlu: „Elemente de Matematica Universala codificate si decodificate in structura sanctuarelor de la Sarmisegetuza-Regia Nr Protocol 84 din 4.04.1985
Asociatia oamenilor de Stiinta - „Depasirea vitezei luminii“ Nr protocol 276 din 27.09.1985
Asociatia Oamenilor de Stiinta Titlu: „Diametrul Marelui Sanctuar generator de functii multiple“, protocol 278 din 27 septembrie 1985 4 pagini
Academia RSR Titlu: Comunicat pentru Tov Vasile Droj, Continut: Va comunicam ca rezumatul muncii dvs „Teoria Super Constantelor, Sistemul Cuantificarii Universale, formula depasirii vitezei luminii - Hiper Unificarea“ a fost inregistrata la nr 2154 din 24 septembrie 1987.
Institutul Central de Fizica. Centrul de Astronomie si Stiinte Spatiale Titlu: Sistemul de Cuantificare Universala - „Metrica secreta a Universului. O incercare de abordare sistemica“ Protocol 18.08.1987
Comitetul de Stat pentru Energie Nucleara al R.S.R.