Rapoartele prezentate în cadrul Simpozionului ştiinţifico-practic „Încă odată despre calitatea produselor agroalimentare”

2014-08-06

Raport solurile moldovenești și calitatea produselor agricole

Academician Adrieș Serafim, Institutul de Pedologie, Agrochimie și Protecție a Solului „Nicolae Dimo”

Calitatea produselor agroalimentare procesate

dr. Eugen Iorga, Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Direcţia “Tehnologii Alimentare”

 

Asigurarea calității produselor pomiviticole

Academician Gheorghe Cimpoieș, Rector al Universității Agrare de Stat din Moldova

Potențialul genetic al varietăților și calitatea produselor legumicole

Dr. hab. Vasile Botnari, Director al Institutului de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor


Protecția integrată a plantelor și calitatea produselor agricole

Dr. hab. Leonid Voloșciuc, Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor

Calitatea produselor alimentare și sănătatea populației

m.c. prof. Nicolae Opopol

 

Sursele acvatice și impactul asupra calității produselor agroalimentare

m.c. Tudor Lupașcu, Director al Institutului de Chimie

 

Calitatea produselor agroalimentare - cheia spre piețe internaționale și comerț stabil

Sergiu Croitoru, Director General SGS Moldova, Lead Auditor GlobalGAP & Organic